lifestyle

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στο γήπεδο με τα παιδιά της για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το βράδυ της Πέμπτης 21/3 βρέθηκε στο γήπεδο «Αγία Σοφία – Opap Arena» προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στο Καζακστάν.

Η Εθνική Ελλάδος έδωσε τον πρώτο τελικό πρόκρισης κόντρα στο Καζακστάν σε νοκ άουτ παιχνίδι και κατάφερε να νικήσει 5-0.

Έτσι το συγκρότημα του Γκουστάβο Πογέτ πήρε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία στις 26 Μαρτίου στην Τιφλίδα, με έπαθλο το εισιτήριο που οδηγεί στα τελικά της διοργάνωσης και συγκεκριμένα στον 6ο όμιλο, όπου περιμένουν ήδη η Τουρκία, η Πορτογαλία και η Τσεχία.

Όπως ήταν φυσικό, ο χθεσινός αγώνας κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον χιλιάδων φιλάθλων που έσπευσαν στο γήπεδο προκειμένου να εμψυχώσουν τους παίκτες της εθνικής μας ομάδας.

Ανάμεσά τους και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τα παιδιά της. Η παρουσιάστρια μάλιστα, δημοσίευσε και κάποιες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram δείχνοντας πως να χαίρεται και με το παραπάνω για την εξέλιξη του αγώνα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: 

 

 

 

 



Source link

sporadesnews
the authorsporadesnews