Ελλάδα

Στο νοσοκομείο ο Στηβ Ντούζος


Είναι εδώ και τρεις εβδομάδες που ο Στηβ Ντούζος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, με τον ίδιο να σχολιάζει χιουμοριστικά πως είναι κακό παιδί.

Ο γνωστός ηθοποιός πάσχει από χρόνια πνευμονοπάθεια και προβλήματα στην καρδιά. Τουλάχιστον 15 χρόνια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο Πρωινό, ταλαιπωρείται με προβλήματα στην καρδιά του.

«Έχω κάποια προβλήματα με την καρδιά μου» είπε μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. «Τα έχω κάνει λίγο μαντάρα με την υγεία μου» τόνισε ο Στηβ Ντούζος.

Πότε θα βγει από το νοσοκομείο

«Είμαι κακό παιδί… Πήγα να κάνω τις σχετικές εξετάσεις που κάνω κάθε εξάμηνο, χρόνο και είδαμε ότι έχει προχωρήσει το θέμα με τους πνεύμονες και στην καρδιά. Τα είχα κάνει λίγο μαντάρα όλα. Κάνω κάποιες θεραπείες, περιμένουμε κάποιες απαντήσεις και θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος της εβδομάδας θα την κάνω», επισήμανε ο γνωστός ηθοποιός.

Για την αιτία των προβλημάτων του, ο Στηβ Ντούζος σημείωσε πως παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. «Ε, παίζουν όλα. 70s, 80s, κιλά, νοοτροπία, όλα. Δεν μπορείς να μάθεις νέα κόλπα σε παλιό σκύλο. Την υγεία μου τη φροντίζω. Τώρα μου λένε «κόψε το κάπνισμα». Δεν κόβεται το κάπνισμα…» σχολίασε ο Στηβ Ντούζος.



Source link

sporadesnews
the authorsporadesnews