lifestyle

Ντόρα Μπακογιάννη: Η πρώτη της αντίδραση όταν έμαθε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο


Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Ενώπιος Ενωπίω» παραχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της, καθώς το 2021 διαγνώστηκε με μια μορφή καρκίνου του μυελού των οστών.

«Η πρώτη αντίδραση μου όταν το έμαθα ήταν παντελώς γελοία. Έλεγα πώς θα το κρύψω από τα παιδιά μου και τον άνδρα μου. Τα έβαλα κάτω λίγο. Φοβήθηκα… Όλοι νομίζουμε ότι είμαστε αντικαταστατοί. Φοβήθηκα πάρα πολύ πώς θα αντιδράσουν. Βεβαίως μετά επικράτησε η λογική, είχα και την αδελφή μου, την Κατερίνα που είναι ο σοβαρός άνθρωπος σε αυτή την οικογένεια. Και τους το είπα. Πρέπει να πω ότι αντέδρασαν με μεγάλη ψυχραιμία και ωριμότητα. Αυτή η οικογένεια στα δύσκολα σοβαρεύεται και στα εύκολα τα κάνει μαντάρα. Πράγματι αυτό το πράγμα κράτησε 24 ώρες, μετά το είπα.

Ο τρόπος που το αντιμετώπισε η οικογένεια μου, οι φίλοι μου, μου έδωσε μεγάλη δύναμη και οι άλλοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν την ίδια αρρώστια επικοινώνησαν μαζί μου για να μου δώσουν θάρρος. Πράγματι όλα πάνε πολύ καλά και ήταν άλλη μια περιπέτεια στη ζωή μου», είπε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Η πρώτη σκέψη που κάνατε ποια ήταν; Όταν μάθατε ότι εδώ υπάρχει μια περιπέτεια υγείας σοβαρή, που πήγε το μυαλό αμέσως;» τη ρώτησε ο Νίκος Χατζηνικολάου

«Σας είπα, τι θα κάνουν τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι το άπαν. Τα παιδιά και τα εγγόνια. Εγώ δεν είχα ποτέ προβλήματα στην ιεράρχηση της αγάπης μου για κάτι. Η οικογένεια μου ήταν πάντοτε πρώτη στην ιεράρχηση. Βεβαίως τα παιδιά μου στην εφηβεία θα έλεγαν πως «όχι, έτρεχες πιο πολύ πολιτικά αντί να ασχοληθείς μαζί μας» αλλά η πραγματικότητα είναι ότι μέσα μου η οικογένεια μου είναι ό,τι πολυτιμότερο διαθέτω», εξομολογήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Τέλος, η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε ότι και η αδελφή της πέρασε την ίδια περιπέτεια με εκείνη.



Source link

sporadesnews
the authorsporadesnews